• No products in the cart.
top

GOEMAN EVENTS

Let Us Entertain You

Goeman Events is een Vlaams artiestenbureau gespecialiseerd in kleinschalige evenementen. Als jong familiebedrijf helpen wij zowel bedrijven als particulieren met het zoeken naar de juiste animatie en entertainment.

Onze missie

Goeman Events biedt u de inhoudelijke experts om uw evenementen te ondersteunen en de flexibiliteit om artiesten en andere entertainers (clowns, goochelaars, streetbands, buikdanseressen, look-a-likes,… ) in te zetten waar, wanneer en zo lang u hen nodig heeft. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk graag tot uw dienst.

Onze visie

Wij zijn zeer begaan met de kwaliteit van onze dienstverlening en de relatie met onze klanten. Toch is het niet de bedoeling om het grootste artiestenbureau van Vlaanderen te worden. Ons doel is om u op de best mogelijk manier te ondersteunen. Wij willen bekend staan voor de kwaliteit van ons werk en de tevredenheid van onze klanten.

Wij kijken ernaar uit om ook u verder te helpen!

Goeman Events – Let Us Entertain You!

Ons team

Goeman Events is een jong familiebedrijf dat wordt gerund door Caroline en Maxime, dochter en kleindochter van wijlen John Goeman.

Maxime Mangelschots

maxime@goeman-events.be 

+32 470 08 27 59

Caroline Goeman

caroline@goeman-events.be

+32 484 17 06 76

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!